Solskydd med yrkesskicklighet i Östra Nyland

Skräddarsydda persienner och gardiner i Nyland

Kontakt

SUN KAIHDIN PORVOO OY levererar högklassiga persienner och gardiner skräddarsydda enligt måttbeställning och dina behov. Hos oss hittar du också effektiva solskyddsprodukter. Vi betjänar flexibelt på Nylands område som till exempel i Borgå, Sibbo och Lovisa. Läs mera om våra produkter och ta kontakt!

I vårt fullständiga sortiment hittar du passande gardiner och persienner för alla slags behov. Vi tillverkar alla produkter måttsydda för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi levererar produkterna färdigt monterade till ditt objekt under den överenskomna tiden. Från oss får du precis de gardinerna och persiennerna du behöver lätt och enligt ”nyckelfärdighetsprincipen”.

Solskydd tillför trivsel i hemmet

Ett fungerande och välplanerat solskydd tillför trivsel i hemmet och sparar dessutom effektivt på energikostnader. Med hjälp av det rörliga och enkelt justerbara solskyddet kan man under sommaren förhindra att rummet överhettas av solljuset och motsvarande kan man under vintern dra nytta av upplagrad extravärme.


Screengardiner är ett utmärkt val när man är ute efter ett fungerande solskydd. Screengardinerna som är helt genomskinliga inifrån och ut släpper in solljus men filtrerar ändå bort den största delen av strålningsvärmen - hemmet hålls svalt utan mörkläggning. Utöver ökad trivsel i hemmet skyddar de från solens skadliga effekter som till exempel blekning av textilier. Screengardiner passar perfekt för bruk på terrasser och dessutom i hem och affärslokaler med stora fönsterytor.

Be om mera information

Persienner

Persienner är ett behändigt och förmånligt alternativ när du är ute efter en gardinlösning som är lätt att justera. I vårt sortiment hittar du både aluminiumpersienner och eleganta träpersienner.

Be om mera information

Lamellgardiner

Med hjälp av lamellgardiner är det enkelt att täcka även stora fönster utan besvär och samtidigt förbättra lokalens akustik.

Be om mera information

Rullgardiner

Med inredningsrullgardiner justerar du enkelt mängden ljus i lokalen och vid behov möjliggör de även ett fullständigt insynsskydd och mörkläggning.

Be om mera information

Markiser

Vi levererar olika sorters terrass- och fönstermarkiser enligt mått. Med markiser är det enkelt att justera skyddet enligt förhållandena och de skyddar effektivt bland annat emot sol och regn. Man kan även styra markiser med hjälp av automatik. Läs mera på Arctic Kaihdin Oy:s webbsidor.

Be om mera information

Screengardiner

Screengardiner erbjuder effektivt solskydd utan att mörklägga inomhus eller skymma utsikten. Både screenrullgardiner och screenlameller finns i vårt sortiment.

Be om mera information

Balkong och terrass

Hos oss får du lämpliga högklassiga solskyddsprodukter som plisségardiner och balkonggardiner.

Be om mera information

Insektsskydd

Beställ effektiva insektsnät till fönster och ventileringsfönster och dessutom insektsdörrar för olika behov från oss.

Be om mera information

Gardinskenor och gardintillbehör

I vårt sortiment hittar du även ett brett utbud av gardinskenor och alla gardintillbehör du behöver.

Be om mera information