Aurinkosuojaus ammattitaidolla Itä-Uudellamaalla

Sälekaihtimet ja verhot mittatilaustyönä Uudellamaalla

Yhteydenotto

SUN KAIHDIN PORVOO OY toimittaa laadukkaat sälekaihtimet ja verhot räätälöityinä mittatilaustöinä tarpeesi mukaan. Meiltä saat myös tehokkaat aurinkosuojatuotteet. Palvelemme joustavasti Uudenmaan alueella, kuten Porvoossa, Sipoossa ja Loviisassa. Lue lisää tuotteistamme ja ota yhteyttä! 

 

Kattavasta tuotevalikoimastamme löydät kaikenlaisiin tarpeisiin ja kohteisiin sopivat verhot sekä kaihtimet. Valmistamme kaikki tuotteet mittatilaustöinä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Toimitamme tuotteet valmiiksi asennettuina kohteeseesi yhdessä sovittuna ajankohtana. Saatkin meiltä juuri tarvitsemasi verhot ja kaihtimet vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkosuojaus lisää asumisviihtyvyyttä

Toimiva ja hyvin suunniteltu aurinkosuojaus lisää asumisviihtyvyyttä sekä säästää tehokkaasti energiakustannuksissa. Liikkuvan ja helposti säädeltävissä olevan aurinkosuojan avulla pystytään kesäisin estämään auringon aiheuttamaa ylilämpöä ja vastaavasti talvella hyödyntämään varastoitunutta lisälämpöä. 


Screenverhot ovat erinomainen valinta toimivaa aurinkosuojausta tavoiteltaessa. Sisältä ulospäin täysin läpinäkyvät screenverhot päästävät auringon valon lävitseen suodattaen kuitenkin suurimman osan lämpösäteistä – asunto pysyy viileänä ilman pimennystä. Lisääntyneen asumismukavuuden lisäksi ne suojaavat liian auringon haitallisilta vaikutuksilta, kuten tekstiilien haalistumiselta. Screenverhot sopivat täydellisesti terassikäyttöön sekä koteihin ja liiketiloihin, joissa on laajoja ikkunapintoja.

Kysy lisää

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet ovat näppärä ja edullinen valinta, kun etsit helposti säädeltävää kaihdinratkaisua. Valikoimastamme löydät sekä alumiinisälekaihtimet että tyylikkäät puusälekaihtimet.

Kysy lisää

Pystylamellikaihtimet

Pystylamellikaihtimilla isoalaistenkin ikkunoiden peittäminen onnistuu vaivattomasti ja samalla tilan akustiikka paranee.

Kysy lisää

Rullaverhot

Sisustuksellisilla rullaverhoilla säätelet helposti valon määrää tilassa ja tarvittaessa ne mahdollistavat myös täydellisen näkösuojan sekä pimennyksen.

Kysy lisää

Markiisit

Toimitamme erilaisia terassi- ja ikkunamarkiiseja mittojen mukaan. Markiisilla on helppo säädellä suojaa olosuhteiden mukaan ja ne suojaavat tehokkaasti muun muassa auringolta ja sateelta. Markiiseja pystytään myös ohjaamaan automatiikan avulla. Lue lisää Artic Kaihdin Oy:n sivuilta.

Kysy lisää

Screenkaihtimet

Screenkaihtimet tarjoavat tehokkaan aurinkosuojan pimentämättä sisätiloja ja peittämättä näkyvyyttä. Valikoimastamme löydät screenrullakaihtimet sekä screenpystylamellit.

Kysy lisää

Parveke ja terassi

Meiltä saat parvekkeelle ja terassille sopivat laadukkaat aurinkosuojatuotteet, kuten kangasvekkiverhot ja parvekekaihtimet. 

Kysy lisää

Hyönteissuojaus

Tilaa kauttamme tehokkaat hyönteisverkot ikkunoihin ja tuuletusikkunoihin sekä hyönteisovet eri tarkoituksiin.

Kysy lisää

Verhokiskot ja verhotarvikkeet

Tuotevalikoimastamme löydät myös laajan kattauksen verhokiskoja sekä kaikki tarvitsemasi verhotarvikkeet.

Kysy lisää