SUN KAIHDIN PORVOO OY fortsätter med anrika Kullon Kaihdins framgångsrika verksamhet genom att leverera högklassiga gardinlösningar. Sun Kaihdin erbjuder skräddarsydda produkter för fungerande solskydd. Vårt företags hemort är Borgå, och vi betjänar både privat- och företagskunder inom Östra Nylands område. Kontakta oss så planerar vi tillsammans ett fungerande solskydd!  

 

 

Skräddarsydd mångsidig kunskap

Vi kan möta våra kunders mångsidiga behov med hjälp av skräddarsydda produkter som passar varje fönster. Till våra nöjda kunder hör både privata hushåll och små och medelstora företag. Vänd dig till oss när du behöver högklassiga och garanterat passande solskyddsprodukter, persienner eller gardiner på Östra Nylands område. Vi levererar och monterar produkter precis enligt dina behov till ett konkurrenskraftigt pris.

Produkter och tjänster

Ett fullständigt sortiment med gardiner, persienner och solskyddsprodukter

Hyvää asiakaspalvelua symboloiva kuvake

Flexibelt handlingssätt med kunden som utgångspunkt.

I egenskap av att vara en liten aktör kan vi flexibelt möta våra kunders behov och önskemål bland annat med tanke på skräddarsydda tjänster och montering. Vi kan vid behov även betjäna er med snabb tidtabell!

Rahakuvake

Hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Produkterna vi levererar håller hög klass, är hållbara och funktionella. Vi erbjuder våra kunder lösningar som tillhör de bästa inom branschen, individuellt måttsydda till konkurrenskraftiga priser.

Palvelukuvake

Vi betjänar också på svenska!

Hos oss får du betjäning både på finska och svenska. En nöjd kund är vår viktigaste värdering och därför vill vi också möjliggöra smidig och vänlig
tjänst för varenda en av våra kunder.

Beställ måttsydda gardiner och persienner

Kontakta oss när du är ute efter högklassiga solskyddsprodukter, persienner eller gardiner till ditt hem, din fritidsbostad eller din affärslokal. Efter din förfrågan bokar vi in ett hembesök eller till exempel ett telefonsamtal där vi tillsammans kartlägger vilka produkter som behövs och planerar produkternas mått och dessutom andra faktorer som kan spela in. 

På basen av planen räknar vi ut en konkurrenskraftig offert till dig. När
din beställning är slutförd kommer vi till objektet och monterar produkterna på den överenskomna tiden. Vi hjälper dig gärna att välja produkter som passar ditt behov - från oss får du precis de gardinerna och persiennerna du behöver!

Intresserad?

SUN KAIHDIN PORVOO OY betjänar både privata hushåll och företag i hela Östra Nylands område som till exempel Borgå, Sibbo och Lovisa. Vi specialiserar oss på solskydd och hjälper gärna att planera och välja de produkterna du behöver. Alla våra produkter tillverkas skräddarsydda så ovanliga objekt eller fönster är inte heller något problem! Du kontaktar oss bäst per e-post och genom kontaktblanketten på våra hemsidor. Vi svarar snabbt på alla förfrågningar. Om du behöver ett snabbt svar i krävande frågor kan du också ringa.

kontakt

Kontaktformulär

SUN KAIHDIN PORVOO OY tillverkar högklassiga gardiner och persienner och dessutom olika solskyddsprodukter som skräddarsydda beställningsarbeten. Vi levererar produkterna färdigt monterade. Vår företagsverksamhet är baserad i Borgå och därifrån betjänar vi både privat- och företagskunder flexibelt på östra Nylands område.

Kontakta oss när du behöver persienner, rullgardiner, screengardiner eller
andra persiennlösningar som garanterat passar!

 040 160 7025

 

info@sunkaihdin.fi

 

Feliskärrsvägen 5

    06500 Borgå

 

FO-nummer: 3204686-3

* Obligatoriska fält

Jag samtycker till att motta erbjudanden och information i fortsättningen.